Vi nåede frem til Musikhuset i Aars omkring kl 16 og allerede der var der lange køer, for at komme ind til aftenens koncert med BandDylan. Vi måtte skjule os for ikke at få horder af skrigende midaldrende / ældre kvinder efter os…..

Dream on. Nej, der er desværre ikke mange der har hørt om os i den nordlige del af landet.
Så tror du måske at Musikhuset i Aars er en gammel lade, isoleret med æggebakker. Nej, det er et fantastisk arkitekttegnet palads med en 12 meter langt Per Kirkeby billede hængende over indgangen bare som begyndelsen. En unge pige fra måske 5 – 6 klasse,  sad med sin blokfløjten i hånden i en af de mange komfortable sofaer i den lange entre, og ventede på sin musiktime. Mange døre førte ind til øvelokaler af forskellig størrelse og med forskellige akustik. For enden lå så den store velegnede sal vi sku spille i.
Lydmanden Søren tog i mod. Han var ny på stedet og dygtig. Den forrige var blevet fyret. Der var opstået forvirring en aften under en koncert hvor lyden var blevet dårlig, og der havde været brug for en justering i pausen. Men man kunne ikke finde lydmanden. Det viste sig han sad med sit instrument  i en bil, på vej mod en koncert hvor han selv skulle optræde. Den går jo ikke rigtig. Vores lydmand Søren blev under hele koncerten og styrrede behændigt slagets gang. Kan godt forestille mig at han fremover vil være blandt deres faste lydmand på de kanter.

Koncerten gik godt selv om publikum (godt 50) ikke tilkendegav ret meget undervejs. Vi var ikke sene til at udvikle teorier om, at nordjyder er meget tilbageholdende med deres følelser osv. For bare at få det afmonteret igen i Åbybro lørdag aften, for her var det næsten modsat. Her var publikum virkelig med fra første færd. Måske var vi bare endnu bedre den aften?
Det foregik i samme storslåede omgivelser som Aars. I en skøn sal og med tilsvarende support fra dygtig lydmand Thorbjørn… underholdene booker Mads fyldt med gode historier…flere praktiske hjælpere til arrangementet. Desuden langtidstilberedt oksekød med tilhørende vin til os musikere. Vi var så klar til at gå på scenen kl. 20
Vi spillede helt klart en af vores bedste koncerter.
Det er ikke sidste gang vi skal på de kanter