Der var 250 i en fyldt kirke… den sidste koncert før Thomas Ubbesen tager på en længere rejse i 3 måneder, hvor vi derfor ikke spiller vores koncertforedrag om Bob. ( Vi spiller dog i Drop in lørdag d.4 november alligevel). Vi gav os fuldt ud, med Thomas i topform, som fangede de komiske situationer som opstod bl.a. da kirkens klokker pludselig begyndte at ringe midt i det hele – og publikum spontant brød ud i latter.
Efter pausen kom kirkens gospelkor med på Saved og Pressing on, og det var så fedt at se dem svinge – og løfte sangene helt op til kirkens loft.Her er nogle af kommentarerne fra Kirkens hjemmeside:

Jeg har simpelthen været til en helt fantastisk koncert og forestilling ovre i Karlslunde Strandkirke!
Og:
“Vidunderlig koncert. Fantastisk stemning og spændende at høre om en periode af Dylans liv jeg ihvertfald ikke vidste meget om”.
‪”Det blev en stor oplevelse. BandDylan var meget dygtige musikere, og stemningen var helt i top fra start til slut. Fødder og kroppe blev vippet i takt. Fortællingen om Bob Dylands liv blev levende fortalt både i ord og i hans sange. Spændende at høre om hans vej til troen på Gud. Gerne lignende koncerter i kirken i fremtiden. Tak for en stor oplevelse”.‬
‪”Verdensklasse… Superfin koncert!!! Tusind tak Strandkirken”‬
‪”Fantastisk – musik og historien – mere af det‬!”
‪”Det var så stærkt at opleve”‬
‪”Det er ikke lige den slags musik jeg lytter til. Men alligevel nød jeg hvert sekund. Fantastisk oplevelse. Og det var super fedt at få lov til at være med på 2 af sangene” – medlem af Strandkirkens gospelkor.‬
‪”Super flot koncert, også med det dejlige Grace kor”‬
“‪Det var fantastisk”‬