EN VANDPUMPE TIL BABA OG HANS VENNER

Hjælp Band Dylans venner i Afrika: Kom til støttekoncert i Krudttønden 23. november!

Nede i Mali, ved Niger-flodens bred, godt ti kilometer fra Timbuktu, ligger et par grønne marker under den nådesløse sol omgivet af Saharas endeløse sandhav. Det er vores ven Baba og ti af hans kammerater, der har lejet et stykke jord og nu dyrker grøntsager der til at sælge på det lokale marked. Det går da nogenlunde, der er sådan set masser af salg i grøntsagerne – men kooperativet, som de 11 har dannet, mangler desperat en vandpumpe, så de kan overrisle markerne – og banker, lån og mikrokreditter er en by i Rusland, der er ingen køre mor, når man bor i Timbuktu og bare gerne vil skabe sig en tilværelse, så man kan brødføde kone og børn uden at skulle begive sig ud på en desperat rejse til Europa gennem ørken og hav.

Men HALLO!: Vi har et orkester: Band Dylan, vi har et koncertsted: Krudttønden i København, og vi har en dato og et klokkeslet: 23. november 2019, kl. 20 – så nu laver vi simpelthen en kæmpe FEST med venner, bekendte, disciple af Bob, gamle Timbuktu-farere, Afrika-freaks, godhjertede hattedamer, naive klima-tosser og så mange repræsentanter for godhedsindustrien, som man kan proppe sammen i en Krudttønde på en ellers sur og mørk efterårsaften i København – og så køber vi sgu den pumpe! 
Band Dylan og fantastiske gæstesolister. Tæt dans. Tropisk kærlighed. Og den fedeste musik fra både her og der, fra Afrika anno 2019 til Greenwich Village anno 1963 – det kan kun blive den varmeste, fedeste, svedigste, mest swingende aften i nyere tid. Kom og vær med og støt en sag, som alle gode kræfter må tilslutte sig: Entre 150 kr., drinks til rimelige priser, alle optræder gratis, hatten går rundt – og alt går ubeskåret til vandpumpen og kooperativet ved floden. Vi ringer også lige ned til Baba på Skypen under vejs og hører, hvordan det stå til i Timbuktu.

Band Dylan? Jamn … kom nu! Det er fem garvede musikere, de elsker His Bobness endeløst. Har optrådt over hele landet med musikken og fortællingen om Bob Dylan fra hans allerførste guitarakkorder i 50ernes Midtvesten, via seks årtiers musik- og lyrikproduktion helt uden sidestykke, til i dag, hvor den gamle vakler rundt på stadions over hele kloden med sit band og sin “never ending tour”. Besætningen er Michael Christoffersen, guitar og sang, Stefan Borum, keyboards, Keld Holse, trommer, Bjarne Hansen, bas, og Thomas Ubbesen – friend of Baba and Bob – mundharpespiller og fortæller. Plus gæstesolister. I en god sags tjeneste. Konkret støtte til rigtige mennesker. It’s all good – som Bob gnægger … it’s all good!Krudttønden . Serridslevvej 2 . 2100 KBH Ø . Tlf 35 30 30 60