Om BANDDYLAN


en flok dedikerede Bob Dylan fan, der har spillet og sunget Bob Dylans sange og fulgt hans karriere, gennem tiden. Vi mener han har et budskab. Et poetisk budskab. Det er et budskab vi bringer videre, gennem fortolkning af hans sange og fortællinger fra hans liv som kunstner.

Bandet?

Keld Holse, trommer, perc. og kor. Bjarne Hansen,  bas. Thomas Ubbesen, fortæller og harpe. Michael Christoffersen, lead sang og guitar. John Sund, lead guitar og effekter. Stefan Borum, keyboard og kor.

Indrømmet. Vi er inspireret af en tid i den rytmiske musikhistorie, før samplingen, før trommemaskiner og før man pitchede vokaler. Da rock`n roll var en E og en A streng på en western guitar i shuffle blues.

Essensen i vores musik har altid været rock`n roll. Fra da vi var partyband og fandt ud af at den musik vi var opdraget med, ikke var så ringe endda.

Det var faktisk Bob Dylans musik der fortalte den historie. Vi startede med Highway 61, Maggies Farm, Like a Rolling Stone, der var gode, at danse til. Men bag ved disse numre lå den samme trang til at udtrykke sig, som vi havde og vi besluttede os så til at indgå et “partnerskab med Bob Dylan”:

Vi spillede hans vidunderlige sange, og fortalte hans og vores historie i relation til den historiske kontekst og den indflydelse, musikken havde på vores og hans liv.

Bob Dylan

Bob Dylan er et fænomen – der indtog stjernehimlen i musikindustrien, da vinylen for alvor blev kylet over disken i 60’erne.

Hvem havde forestillet det, første gang hans nasale, spæde stemme, vrængede ud i alverdens stuer. Var det tidspunktet? Nej, for man blev ved med at lytte til ham også mange år efter. Var det stemmen? Nej, for der var bestemt andre der sang noget bedre end ham.

Det var sangene! Han kunne producere sange der ramte en åre, man nærmest kunne beskrive som guldåren i al sangskrivning.

“The melody lingers on”