DYLAN VAR BEDST, DA HAN VAR VÆRST!

I dag er han tæt på at være en helgen – Nobel-pris i litteratur, altid udsolgte koncerter, seksstjernede anmeldelser – men der var engang, hvor Bob Dylan blev buh’et og piftet ud. Der var engang hvor alle pludselig var enige om at hade 60er ikonet, bannerføreren for en generation, talsmanden for en bevidst ungdom, hvor alle pludselig afskyede alt hvad der bare lugtede af Dylan. His Bobness var detroniseret af alle datidens hipsters, Dylan havde gjort det utilgivelige og var blevet genfødt kristen. Det var i starten af 80erne og kun få ville røre en række Dylan-album fra periode,  MEN – her er pointen – set i bagklogskabens ulideligt skarpe lys skabte Bob Dylan faktisk noget af sin største, bedste, mest intense og vidunderlige musik og lyrik lige præcis der, i hans kristne periode. Det er den musik, de album Band Dylan nu har taget fat i og fortolker, forstærket med et fuldt Gospel-kor. Band Dylan, der efter års udforskning af det dylanske univers, er et af vore mest rutinerede bands på den front. Det er i Avedøre kirke, torsdag den 23. februar kl 19.00: Dylan møder sin skaber – og fantastisk musik opstår.
OBS det er kl 19.00

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *