BAND DYLAN MEDLEM BRYDER SAMMEN UNDER NÅDESLØST PRES

Fortæller og mundharpespiller i Band Dylan Thomas Ubbesen er efter hjerteløs afpresning brudt sammen og har måttet vælge ét – og kun ét – Bob Dylan-album, i fald han skulle ende på en øde ø med en enkelt udgivelse.
“Jeg kunne simpelthen ikke mere”, hulker en knust og ydmyget Ubbesen, efter at Frederiksberg Bibliotek stillede ham overfor et ultimativt ultimatum.
“Der er så mange album, jeg elsker dem sgu alle – åh, jeg kunne pege på Blonde on Blonde. På Nashvile Skyline. Blood on the Tracks, min livsledsager. Saved. Og Oh, Mercy. Og hvordan skulle jeg kunne alene leve på en ø uden Time out of Mind? Modern Times, for Gods sake? Og jeg fucking ELSKER Tempest, næsten mere end min afdøde bedstemor! OMG … men de har intet hjerte på det bibliotek. Èt album, blev der sagt. ET … or else ….”
Hvilket album blev det? Hør udfaldet HER:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *