Nakskov – nu kommer vi

På grund af vejr og færdseluheld blev koncerten i marts ikke til noget, men det gør den i fredag kl 20 i HUSET i Nakskov. Folketidende skriver:

Suveræne Dylan-fortolkere

Bob Rocks – et rockshow med de bedste sange af Bob Dylan gæster Nakskov…

Myterne, fordommene, fortællingerne og meningerne står i kø, når det drejer sig om Bob Dylan.

Nu får Nakskov muligheden for at høre hele historien – næsten da – om His Bobness, om hans musik, lyrik, hans gådefulde personlighed og hans dramatiske livsbane.

Det sker, når Band Dylan går på scenen 10. august med forestillingen Bob Rocks, der på et par medrivende timer opsummerer, hvad det hele drejer sig om.
Band Dylan er landets måske stærkeste fortolkere af Dylans enorme og mangeartede musikunivers, men showet er mere end det – det er også en billedoplevelse og en omfattende fortælling om manden, myten og gåden Bob Dylan.

I Band Dylan lægger Michael Christophersen stemme og guitar til Dylan, Bjarne Hansen er med på bas, Stefan Borum på keyboards, Keld Holse på trommer – og forfatteren og dylanologen Thomas Ubbesen spiller mundharper og opruller fortællingen om, hvad der egentlig er med ham der Bob Dylan. Så kan man mene, hvad man vil – men kedeligt er det ikke.

Koncerten er arrangeret af Løvehjerterne og finder sted i Huset på Blegen fredag 10. august klokken 20.

Billetter købes i Meny, Nicolai og Tropehuset.