BAND DYLAN HJEMME PÅ UDEBANE

Hvilken glæde! Hvilken mega-god hjertevarmende fornemmelse: Når Klokken er 19 27 en regndrivende og ellers trøstesløs mandag aften på kirkepladsen i Fjerritslev, og man – the Band – trasker gennem mørket over til showet i kirken. Og se: parkeringspladsen er pakket til bristepunktet, se: en glad menneskestrøm strømmer ind, kirkebænkene er pakket. Ja, så ved vi, at det bliver en af de aftener, det kan næsten kun gå godt. It’s all right, ma. Og det gjorde det, det gik SÅ godt, et fuldt hus, et fokuseret publikum, et band der begynder at føle sig helt på hjemmebane i det nordjyske. Yes, sir, Band Dylan har fået en højborg, den hedder Nordenfjords – og vi elsker at levere Det Gode Budskab til det i særklasse lydhøre publikum vi igen og igen møder der, budskabet naturligvis om Bob, Bob og Jesus, Bob og kærligheden, Bob og nedturene, opturene, skandalerne, hele bobologien. Men først og fremmest selvfølgelig som altid musikken. Fantastisk aften i kirken der. Vi kommer igen, stol på det! Han Herred et fyldt til bristepunktet af hungrende dylanologer, så vi kommer igen med varen til dem. Don’t think twice, it’s all right.

Nå ja, husk lige: I morgen onsdag er vi på scenen i Randers. Klokken 20. I Domen. Man siger godt nok, at den – Domen – er blæst i stumper og stykker i orkanen Johanne, men vi finder ud af noget. Randers klokken 20. Ses!