Precious Angle

Skøn eftermiddag på Als i Svenstrup kirke. Efter overnatning hos Leo i hans skønne Bed and Breakfast, hvor vi endte med at jamme med ham aftenen inden koncerten. Han spiller en habil dobroslide. Vi inviterede ham til at spille med dagen efter i Kirken, på heavy bluesnummeret ” Are you ready ( to meet Jesus)” Det lyd ret godt, derfra hvor jeg stod.
Vi tog færgen hjem Bøjden – Fynshav og kortede 100 km af på hjemturen. I ventetiden på færgen fik vi en hotdog, hårdt tiltrængt, vi havde ikke fået frokost. Jo det var dejligt ‘rock and roll’ at stå der med kolde tæer, og spise hotdog – ved en bil fyldt med anlæg, som stadig kølede af, efterdagens koncert.

https://youtu.be/qXTAf1GNxSM?si=wUxG-e0Mb1WKigJS

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *